You are here

Palvelut

KAMPAUKSET

Blandos tarjoaa kampaukset niin arkeen kuin juhlaan.
Teemme kampaukset ammattitaidolla asiakkaan kanssa yhteistyössä.
Suunnittelemme ja toteutamme kampaukset asiakkaan toiveiden mukaisesti,
käyttäen mahdollisesti lisäkkeitä ja koristeitä lisäämään lopputulokseen näyttävyyttä.

Share page on:


PERUUKIT

Blandos on erikoistunut peruukkipalveluihin.
Meiltä saat peruukin niin naamiaisiin, muutosleikkeihin kuin teatteriesityksiinkin.

Kun terveys järkkyy ja hoitojen seurauksena hiukset ohenevat tai lähtevät kokonaan, meiltä löydät peruukin myös silloin. Parturi-kampaamo Blandos on kokenut ja luottamuksellinen peruukin toimittaja ja hoitaa mm. hankintakustannusten laskutuksen suoraan hoitavalta sairaalalta.

Liikkeessämme on peruukkivalikoima, josta voit kokeilla omaan tyylisi sopivaa mallia.
Jos valikoimastamme ei löydy heti mieluisaa,meiltä löydät laajan kuvaston eri malleja, josta voimme yhdessä valita sinulle mielusimmat ja tilata ne sovitettavaksi liikkeeseemme.

Peruukkeja on neljää eri pohjavaihtoehtoa ja kolmea eri valmistusmateriaalia.
Pohjavaihtoehtoja ovat konetyömallit, käsityömallit ja monofilament konetyömallit sekä monifilament käsityömallit.
Valmistusmateriaaleina käytetään kuituhiusta, joka ei siedä korkeita lämpötiloja ja kuitu painaa ainoastaan 1/3 osaa aidon hiuksen painosta, joten on erittäin kevyt.
Se säilyttää hyvin värin ja muotonsa. Thermokuidussa yhdistyvät kuituhiuksen helppous ja aitohiuksen muotoiltavuus. Se kestää lämpökäsittelyt ja on erittäin luonnollisen näköinen. Aitohiusperuukit valmistetaan 100% aidosta hiuksesta, joten sitä voidaan käsitellä samalla tavalla kuin omaa hiusta.
Aitohiusperuukkeja voi myös värjätä kevyt sävyillä.


Blandos neuvoo ja opastaa oikeat kotihoito-ohjeet, koska niillä on suuri vaikutus peruukin käyttöaikaan.


Tule ja tutustu valikoimaamme. Autamme löytämään sinulle sopivan peruukin!
 

Share page on:


TUOTESARJAT


    

GOLDWELL on ollut jo yli 60 vuoden ajan kampaajien luotettava yhteistyökumppani. Parturi-kampaamot yli 40 maassa hyötyvät heidän kokemuksesta, osaamisesta ja into-himosta värien ja tuotteiden maailmassa. Tuotekehityksessä he edustavat alansa huippua, sillä hyödyntämällä viimeisimpiä teknologioita he kehittävät innovatiivisia tuotteita, jotka hoitavat hiuksia parhaalla mahdollisella tavalla.

GOLDWELL-tuotesarjaan kuuluvat hiusvärit, hiustenhoito- ja muotoilutuotteet saat vain ammattilaiselta, GOLDWELL-kampaamosta.  Kampaamokäynnin yhteydessä hiusalan ammattilainen käy kuluttajan kanssa läpi parhaiten sopivat tuotteet juuri hänelle, huomioiden hiusten kunnon ja niihin tehdyt käsittelyt.


www.goldwell.fi 
In Pinterest

 

 

Sim sensitive Blandos       
SIM SENSITIVE -tuotteet on valmistettu parhaista, tutki-tuista ja turvallisista, derma-tologisesti testatuista raaka-aineista. Tuotteista osa on hajusteettomia ja väri-aineettomia, osa tuotteista on myös säilön-täaineettomia.

Sim Sensitive on antanut myös hajusteille herkistyneille, allergisoituneille ja astmaa-tikoille mahdollisuuden nauttia tuoksujen maailmasta. Työsuojelun ja ainevalintojen huomioonottaminen on todella tärkeää meidän alallamme, jossa lähes joka kolmas kampaaja joutuu luopumaan ammatistaan allergioiden vuoksi. Sim Sensitive-tuotevalikoimasta löytyy
kaikki kotihoito- sekä muotoilu ja viimeistelytuotteet.


www.sim.fi

 

 

 

 

Share page on: